AGROTURIZAM
GRABOVCI

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Grabovac svojima gostima želi dočarati nekadašnji izvorni način života ovog kraja s posebnim naglaskom na izletničku destinaciju i gastronomsku ponudu.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Grabovac osnovano je s glavnom zadaćom oživljavanja sela Grabovci, koje je iseljeno početkom 90-ih godina prošlog stoljeća. Selo je ostalo pusto, ali zahvaljujući nekolicini nostalgičnih ljudi, kuće su se počele obnavljati i selo je otrgnuto zaboravu.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Grabovac se nalazi u Prološcu Gornjem,u blizini grada Imotskog. Izletište je udaljeno 8km od Modrog jezera i 6km od Crvenog jezera i u potpunosti se uklapa u turističku ponudu Turističke zajednice grada Imotskog.

Obitelj Grabovac svojima gostima želi dočarati nekadašnji izvorni način života ovog kraja s posebnim naglaskom na izletničku destinaciju i gastronomsku ponudu koja uključuje rakiju, bijela i crna vina, uštipke, pršut, pancetu, mladi sir, pivca lešo s purom, pivca na ražnju, razne peke, raznovrsni roštilj, janjetinu i kozletinu sa ražnja te tradicionalne kolače iz ovog kraja.

U ponudi imamo 9 kuća te možemo ugostiti 38 osoba.

Cijelo izletište je na raspolaganju gostima. Nudimo jahanje, vožnju bicikla, boćanje i mnoge druge aktivnosti u kojima će te bez sumnje uživati.

 
 
 
 
 
 
SKENIRAJ ➙
 
 
 
 
 
 
PRONAĐI NAS!

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Agroturizam
Grabovci

MIBPG: 218717

PROLOŽAC GORNJI, Proloških Iseljenika 24

Ž.Račun: IBAN: HR8724070003105494130 – OTP Banka

IBAN: HR9124070003231955189 – DEVIZNI

RADNO VRIJEME:

PON – PET

12:00 – 23:00

SUB – NED

11:00 – 23:00

ZA BLAGDANE I PRAZNIKE

RADIMO PO DOGOVORU

ORGANIZIRAMO:

Krštenja

Pričesti

Krizme

Vjenčanja

Domjenke

Rođendane